Menukaart
Voorgerechten
- Grijze garnaalkroketten€ 18
- Beenmerg en toast€ 16
- Gebakken spiering met tartaarsaus en mesclunsalade€ 17
- Stoofschotel met sint-jakobsschelpenGroentenbrunoise met saffraancrème€ 18
- Kaasnuggets met chilipepers en guacamole€ 17
- Tartaar van zalm en dille met avocadocrème€ 19
- Gele gevogeltechips met zoetzure saus€ 19
- Sauté van scheermessen met knoflook en kruiden€ 18
- Carpaccio van BresaolaRucola en oude parmezaan, tartufata olie€ 19
- Risotto met scampi's in kreeftenstijl en Espelette-peper€ 19
- Courgettebloemen in tempura€ 18
Gerechten
- Kabeljauw fish and chips met garnituur€ 19
- Artisjok gevuld met zeeduivelnootjes€ 29
- Een fijne vleugel van rog met kappertjesboter€ 26
- Quenelles van kabeljauw met rode currycrème€ 23
- Gegrilde riblapSalade en friet€ 29
- Ierse biefstuk en bijgerechten€ 26
- Rundertartaar gesneden met een mesParmezaan, truffelolie en verse kruiden€ 21
- Gekarameliseerde ribbetjes gekookt op lage temperatuur€ 26
- Gekonfijte kalkoen en ouderwetse tuinbonen€ 23
- Parelhoen op Normandische wijze gevuld met calvados jus€ 24
- Orechiette met zuiderse groenten en pestocrème€ 18
- Supplement voor sausBéarnaise, groene peper, Roquefort, choron€ 3
Desserts
- Koffie voor fijnproevers€ 11
- Vanille crème brûlée€ 10
- Chocoladetaart met vanille-ijs€ 10
- Appel en rabarber crumble€ 11
- Tarte tatin met een bolletje ijs€ 10
- Ouderwetse brioche perdue€ 11
- beker met 3 smaken sorbet€ 10
- De zelfgemaakte snedeKaramel met gezouten boter en baileys ijs€ 11
- La dame blanche en callebaut chocolade€ 10
- Kaasplank€ 12