Menukaart

Voorgerechten

  • Grijze garnaalkroketten

    € 18
  • Beenmerg en toast

    € 16
  • Gebakken spiering met tartaarsaus en mesclunsalade

    € 17
  • Stoofschotel met sint-jakobsschelpen

    Groentenbrunoise met saffraancrème
    € 18
  • Kaasnuggets met chilipepers en guacamole

    € 17
  • Tartaar van zalm en dille met avocadocrème

    € 19
  • Gele gevogeltechips met zoetzure saus

    € 19
  • Sauté van scheermessen met knoflook en kruiden

    € 18
  • Carpaccio van Bresaola

    Rucola en oude parmezaan, tartufata olie
    € 19
  • Risotto met scampi's in kreeftenstijl en Espelette-peper

    € 19
  • Courgettebloemen in tempura

    € 18

Gerechten

  • Kabeljauw fish and chips met garnituur

    € 19
  • Artisjok gevuld met zeeduivelnootjes

    € 29
  • Een fijne vleugel van rog met kappertjesboter

    € 26
  • Quenelles van kabeljauw met rode currycrème

    € 23
  • Gegrilde riblap

    Salade en friet
    € 29
  • Ierse biefstuk en bijgerechten

    € 26
  • Rundertartaar gesneden met een mes

    Parmezaan, truffelolie en verse kruiden
    € 21
  • Gekarameliseerde ribbetjes gekookt op lage temperatuur

    € 26
  • Gekonfijte kalkoen en ouderwetse tuinbonen

    € 23
  • Parelhoen op Normandische wijze gevuld met calvados jus

    € 24
  • Orechiette met zuiderse groenten en pestocrème

    € 18
  • Supplement voor saus

    Béarnaise, groene peper, Roquefort, choron
    € 3

Desserts

  • Koffie voor fijnproevers

    € 11
  • Vanille crème brûlée

    € 10
  • Chocoladetaart met vanille-ijs

    € 10
  • Appel en rabarber crumble

    € 11
  • Tarte tatin met een bolletje ijs

    € 10
  • Ouderwetse brioche perdue

    € 11
  • beker met 3 smaken sorbet

    € 10
  • De zelfgemaakte snede

    Karamel met gezouten boter en baileys ijs
    € 11
  • La dame blanche en callebaut chocolade

    € 10
  • Kaasplank

    € 12
WhatsApp